ЦИТРУСОВ МАСАЖ С МЕД И КАНЕЛА

60.00 лв 20.00 лв

60.00 лв Цена
-66% Отстъпка
40.00 лв Степестени
Изтекла обява
ДОВЕРЕТЕ СЕ НА УНИКАЛНИТЕ ЦЕЛЕБНИ КАЧЕСТВА НА ЦИТРУСОВ...

ЦИТРУСОВ МАСАЖ С МЕД И КАНЕЛА

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА УНИКАЛНИТЕ ЦЕЛЕБНИ КАЧЕСТВА НА ЦИТРУСОВИТЕ ПЛОДОВЕ И МЕДА !!! Само в ПИКАСО при реална цена от 60 лв. на ЦИТРУСОВ МАСАЖ С МЕД И КАНЕЛА, може да закупите неограничен брой ваучери с над 55 % отстъпка сега на цена 19.98 лв.

 

 • Офертата включва еднин цитрусов масаж с мед и канела с времетраене 40 мин.
 • При желание масажът да е с продължителност 60 мин. цената е 24.98 лв.
 • Офертата е валидна за жени и мъже.

 

Това е най-натуралната и изключително ефективна антицелулитна и детоксикираща терапия. Медът има несравнимото качество да пречиства организма от токсините. Той е мощен антиоксидант, а една от причините за появата на целулит са натрупаните токсични вещества (свободните радикали). Чрез медния масаж се постига ефектът на „изпомпване” на кръвта от дълбочина към кожната повърхност подобно на вендузи. Това позволява на кръвта да изтегли всички продукти от забавената обмяна на веществата в клетките и да подобри храненето им. Силно хиперемираната кожа осигурява бърз дренажен ефект . Съчетано с канелата , която е наситена на антиоксиданти и други полезни вещества оказващи уплътняващо действие върху тъканта и стимулират регенериращата способност на клетките , води до изумителни резултати . Комбинацията на мануалната терапия и уникалните лечебни и питателни свойства на пчелния мед води до засилване на кръвообращението,  лимфодренажа  както и съответно загряване на третираните участъци на тялото. Така се ускорява насищането на клетките с кислород, което от своя страна води до освобождаване на натупалите се през годините шлаки, изгаряне на мастните клетки и дрениране и отвеждане на токсините чрез лимфната система.  Уникалните лечебни свойства  на пчелния мед са известни от дълбока древност . Основните съставки на пчелния мед са глюкозата и малтозата (скорбялна захар) , белтъчни вещества (протеиди) , органични киселини и млечна захар (лактин) . В състава му влизат важни минерали и микроелементи като калций , хлор , мед , желязо , магнезий , фосфор , калий , силиций , натрий и сяра . По светлият мед има по-малко минерали в сравнение с тъмния , който е особено богат на желязо , мед и манган . Пчелният мед съдържа предимно витамините B1 , B2 , B3 , B6 , B8 , B9 , важни ензими (захароза и амилоза) , ароматни вещества , ацетилхолин , естроген и антибиотични вещества . Според научни данни ,съставът на пчелния мед е близък до този на човешката кръвна плазма и се абсорбира от кръвообращението изключително бързо. Детоксикиращият меден масаж интензивно почиства кожата като пилинг . Чрез специални отлепящи мануални техники , се излющва повърхностния слой на кожата (епидермиса) , отварят се порите и се улеснява дишането на кожата . Това дава възможност на пчелния мед да проникне дълбоко в тъканите и да въздейства чрез своя уникален биологичен състав върху целия организъм.

 

Меденият масаж се препоръчва при проблеми с:

 • Централната нервна система
 • Стомашно-чревния тракт
 • Опорно-двигателния апарат (мускулни, ставни и костни заболявания)
 • Половата система
 • Дихателната система
 • Отделителната система
 • Хормонален дисбаланс


Противопоказания:

 • Тумори – поради възможност от появата на метастази
 • Вътрешни кръвоизливи
 • Алергия към пчелен мед
 • Около открити рани
 • Кожни заболявания – екземи, обриви
 • Непосредствено след инсулт – след известно време в зависимост от състоянието може успешно да се използва за преодоляване на последствията от инсулта
 • Глаукома
 • Тромбоза
 • Инфекциозни болести

 

За повече информация посетете сайта ни www.infinity-clinic.com или позвънете на тел. 0876 37 17 00

За актуални промоции от Инфинити Клиник посетете сайта www.magnit.bg

Валидност на ваучера: 25.09.2020 г. до 25.11.2020 г.

Валидност на ваучера: 25.09.2020 г. до 25.11.2020 г.

 • Един клиент  може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;
 • Ваучерите заявени за плащане "по банков път", "ePay" и "easy pay", трябва да бъдат заплатени до 4 дни след поръчката им.
 • Ваучерите заявени за плащане "на място", трябва да бъдат заплатени до 14 дни . След този период поръчката е невалидна.
 • Необходимо е предварително записване на час по телефона: 02 962 31 61 и 0876 371 700, записването става от понеделник до петък от 10.00 – 17.00 ч. ; Адрес на клиниката : София 1407, бул. Черни връх 99 , www.infinity-clinic.com  , с работно време: всеки ден от 09:00 до 19:00 ч. (вкл. събота и неделя).
 • Предварителното записванeна час трябва да бъде направено най-късно 15 дни преди изтичане на ваучера.
 • Ако ваучерът е с изтекъл срок, но бихте желали да ползвате услугата по ваучера, това може да стане като доплатите на место 50% от стойността на ваучера, но не по-късно от един месец след изтичането на ваучера.
 • За да използвате услугата, задължително представете вашия ваучер или неговия номер и ПИН код на служителите в клиниката;
 • При записан час, часът на процедурата не може да бъде повече презаписван. В случай на пропускане на час, ваучерът се приема за използван.
 • Всички условия на www.magnit.bg
За записване на час:
02/ 962 31 61 и 0876 37 17 00
Адрес на "Infinity Clinic":

София, бул. Черни връх 99

Работно време:

Понеделник - Неделя
от 09:00 до 19:00

www.infinity-clinic.com

Разполагаме с последно поколение лазерна апаратура, доказала безспорните си качества в световен мащаб. Нашият висококвалифициран екип от лекари - специалисти в областта на естетиката осигуряват най-правилния начин за решаване на проблемите на нашите пациенти. Нашата философия се корени в професионализма на екипа, качеството на работа, комфортната и отпускаща атмосфера, дискретността и индивидуалния подход към всеки пациент. Ние следим и прилагаме най-новите тенденции, технологии и научни разработки в света на естетиката, лазерната медицина и дентална медицина. Нашите сгради са проектирани като медицински центрове, построени и узаконени по всички нормативи на Европейския съюз. Интериорът и стилът им показват нашето уважение към пациентите ни. Ние сме осъзнали, че природата е поставила човека на върха на еволюционната стълбица. Човешкото разнообразие е невъзможно да бъде систематизирано и вкарано в граници и рамки. За това в медицината не съществуват стандартни методи и подходи към всички хора.

Подобни оферти

-50% 0

ИНДИЙСКИ МАСАЖ НА ГЛАВАТА само сега за 14.98 лв.

Цена: 15.00лв 30.00лв
Изтекла оферта
-50%
ХАРМОНИЯТА НА ТЯЛОТО ЕГАРАНЦИЯ ЗА ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ!&nbs...
-62% 0

ТРОПИЧЕСКА АРОМА - ТЕРАПИЯ НА ГЛАВА

Цена: 15.00лв 40.00лв
Изтекла оферта
-62%
ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ САМО СЕГА ОТ УНИКАЛНАТА ПРОМОЦИЯ ОТ ПИ...
-66% 0

БЕБЕШКИ МАСАЖ

Цена: 20.00лв 60.00лв
Изтекла оферта
-66%
ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ САМО СЕГА ОТ УНИКАЛНАТА ПРОМОЦИЯ ОТ ПИ...
-63% 0

КИТАЙСКИ „ГУАША” МАСАЖ само сега 40 мин. на цена 19.98 лв.

Цена: 20.00лв 55.00лв
Изтекла оферта
-63%
ПОЧУВСТВАЙТЕ СЕ БОЖЕСТВЕНО В ЛЕГРАНО !!! Само сег...
-66% 0

Лечебен ЙОГА МАСАЖ

Цена: 20.00лв 60.00лв
Изтекла оферта
-66%
Насладете се на уникалния лечебен ЙОГА МАСАЖ с невероя...
-63% 0

ТОНИЗИРАЩ ЦИРКУЛАТОРЕН МАСАЖ

Цена: 20.00лв 55.00лв
Изтекла оферта
-63%
Само сега при реална цена от 55 лв. на процедура ...