ХАВАЙСКИ МАСАЖ ЛОМИ-ЛОМИ

60.00 лв 20.00 лв

60.00 лв Цена
-66% Отстъпка
40.00 лв Степестени
Изтекла обява
Насладете се на уникалния  релаксиращ ХАВАЙСКИ МА...

ХАВАЙСКИ МАСАЖ ЛОМИ-ЛОМИ

Насладете се на уникалния  релаксиращ ХАВАЙСКИ МАСАЖ ЛОМИ-ЛОМИ  с невероятната отстъпка от 55% от цената вместо 60 лв. САМО СЕГА и само в ПИКАСО на цена 19.98 лв. 

 

 

 • Офертата включва хавайски масаж ломи-ломи с продължителност  40 мин.
 • При желание масажът да е с продължителност 60 мин. цената е 24.98 лв.
 • Офертата е валидна за жени и мъже.

 

 

Хавайският масаж ломи-ломие един от най-древните форми на масаж . Произхожда от полинезийските острови. Името и техника на този масаж може да бъде преведено от хавайски език като "мекото докосване с кадифени лапи на доволен котарак". В продължение на много векове този масаж е бил използван от лечители и старейшини на клановете в Хавай. Те са били пазителите на свещеното знание и тайните на природата. Това безценно знание било внимателно предавано от поколение на поколение. В своята свещена практика майстор-лечителите използвали и молитва. Смятало се, че така през ръцете им протичала божествена благословия .Този масаж се използва за пречистване, укрепване и лечение . Той е свързан с традиционни ориенталски идеи за хармонията на духа и тялото. В Полинезия ломи-ломи масажът се прилагал не само от лечители, но и от майстори на хавайското бойно изкуство “OloheLua”. Те традиционно ползвали тази техника за ефективно възстановяване и тонизиране на тялото и духа. В полинезийските семейства било прието жената да прави „ломи ломи” масаж на съпруга  си. Основните компоненти на тази лечебна практика са: молитва, почистване със соли, психическо и духовно прочистване, дишане, масажни практики и работа с енергията на тялото, а лечителят-терапевт носи намерението за любов (Aloha). Всички тези компоненти са свързани един с друг като същевременно осигуряват уникален лечебен ефект. Следва да се отбележи, че тази процедура е с изключително силен релаксиращ ефект. Ефектът на този вид масаж може да се сравни с ефекта от няколко дни прекарани в курорт.

 

 

Показания за използване на Хавайски масаж ломи-ломи :

Този масаж е специално предназначен за хора, страдащи от липса на любов, внимание и  тактилни усещания. Тази техника помага да се справите с депресията, неврозите и стреса. Тя позволява на пациента да се отърве от неувереността си и да излекува главоболието. Ломи-ломи масажът е препоръчителен и при заболявания на опорно-двигателния апарат, стомашно-чревния тракт, хипертония. Той помага и при заболявания на сърдечно-съдовата система и циркулаторни нарушения, спомага за връщането на еластичността на мускулите и кожата.

 

 

Противопоказания:

Тази техника не трябва да се ползва при отравяне, остри инфекциозни заболявания и повишена температура. Тя е противопоказана при рак, заболявания на лимфната система, счупвания, отоци, язви, рани и абсцеси. Масажът ломи ломи не се препоръчва и на много възрастни хора и деца до 5 години.

 

 

Действие на хавайския ломи-ломи масаж:

Масажът ломи-ломи облекчава стреса и пристъпите на паника, превъзбудата и объркването. Той помага за подобряването на паметта, възприятието и нормализира кръвното налягане. Подобрява храносмилането, подобрява състоянието при парализи и парези, помага при астма, подобрява слуха.

Хавайският масаж ломи-ломи може да се оприличи с „основен ремонт” на човешкото тяло на физическото, психо-емоционално и духовно ниво. Следва да се отбележи, че тази техника няма аналози като ефект върху човешкото тяло. Ломи-ломи хармонизира метаболитните процеси, повишава имунитета и активира защитните сили на организма. Човек става по-малко податлив на отрицателното въздействие на стреса. Намалява се и чувствителността към ефектите на алергени .

Ефектът от масажа е едновременно на всички нива – дух и тяло. Единствено при ломи-ломи тялото и душата намират хармония.

 

За повече информация посетете сайта ни www.infinity-clinic.com или позвънете на тел. 0876 37 17 00

За актуални промоции от Инфинити Клиник посетете сайта www.magnit.bg

Валидност на ваучера: 16.09.2020 г. до 16.11.2020 г.

Валидност на ваучера: 16.09.2020 г. до 16.11.2020 г.

 • Един клиент  може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;
 • Ваучерите заявени за плащане "по банков път", "ePay" и "easy pay", трябва да бъдат заплатени до 4 дни след поръчката им.
 • Ваучерите заявени за плащане "на място", трябва да бъдат заплатени до 14 дни . След този период поръчката е невалидна.
 • Необходимо е предварително записване на час по телефона: 02 962 31 61 и 0876 371 700, записването става от понеделник до петък от 9.00 – 18.00 ч. ; Адрес на клиниката : София 1407, бул. Черни връх 99 , www.infinity-clinic.com  , с работно време: всеки ден от 09:00 до 19:00 ч. (вкл. събота и неделя)Почивен ден Вторник.
 • Предварителното записванeна час трябва да бъде направено най-късно 15 дни преди изтичане на ваучера.
 • Ако ваучерът е с изтекъл срок, но бихте желали да ползвате услугата по ваучера, това може да стане като доплатите на место 50% от стойността на ваучера, но не по-късно от един месец след изтичането на ваучера.
 • За да използвате услугата, задължително представете вашия ваучер или неговия номер и ПИН код на служителите в клиниката;
 • При записан час, часът на процедурата не може да бъде повече презаписван. В случай на пропускане на час, ваучерът се приема за използван.
 • Всички условия на www.magnit.bg
За записване на час:
02/ 962 31 61 и 0876 37 17 00
Адрес на "Infinity Clinic":

София, бул. Черни връх 99

Работно време:

Понеделник - Неделя
от 09:00 до 19:00

www.infinity-clinic.com

Разполагаме с последно поколение лазерна апаратура, доказала безспорните си качества в световен мащаб. Нашият висококвалифициран екип от лекари - специалисти в областта на естетиката осигуряват най-правилния начин за решаване на проблемите на нашите пациенти. Нашата философия се корени в професионализма на екипа, качеството на работа, комфортната и отпускаща атмосфера, дискретността и индивидуалния подход към всеки пациент. Ние следим и прилагаме най-новите тенденции, технологии и научни разработки в света на естетиката, лазерната медицина и дентална медицина. Нашите сгради са проектирани като медицински центрове, построени и узаконени по всички нормативи на Европейския съюз. Интериорът и стилът им показват нашето уважение към пациентите ни. Ние сме осъзнали, че природата е поставила човека на върха на еволюционната стълбица. Човешкото разнообразие е невъзможно да бъде систематизирано и вкарано в граници и рамки. За това в медицината не съществуват стандартни методи и подходи към всички хора.

Подобни оферти

-50% 0

ИНДИЙСКИ МАСАЖ НА ГЛАВАТА само сега за 14.98 лв.

Цена: 15.00лв 30.00лв
Изтекла оферта
-50%
ХАРМОНИЯТА НА ТЯЛОТО ЕГАРАНЦИЯ ЗА ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ!&nbs...
-62% 0

ТРОПИЧЕСКА АРОМА - ТЕРАПИЯ НА ГЛАВА

Цена: 15.00лв 40.00лв
Изтекла оферта
-62%
ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ САМО СЕГА ОТ УНИКАЛНАТА ПРОМОЦИЯ ОТ ПИ...
-66% 0

БЕБЕШКИ МАСАЖ

Цена: 20.00лв 60.00лв
Изтекла оферта
-66%
ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ САМО СЕГА ОТ УНИКАЛНАТА ПРОМОЦИЯ ОТ ПИ...
-63% 0

КИТАЙСКИ „ГУАША” МАСАЖ само сега 40 мин. на цена 19.98 лв.

Цена: 20.00лв 55.00лв
Изтекла оферта
-63%
ПОЧУВСТВАЙТЕ СЕ БОЖЕСТВЕНО В ЛЕГРАНО !!! Само сег...
-66% 0

Лечебен ЙОГА МАСАЖ

Цена: 20.00лв 60.00лв
Изтекла оферта
-66%
Насладете се на уникалния лечебен ЙОГА МАСАЖ с невероя...
-63% 0

ТОНИЗИРАЩ ЦИРКУЛАТОРЕН МАСАЖ

Цена: 20.00лв 55.00лв
Изтекла оферта
-63%
Само сега при реална цена от 55 лв. на процедура ...